Meny

A la Carte

A la Carté

Höst/ vinter 2016

Lite plock innan…

Ölkorv.
Marinerad seafoodmix
Heta räkor
55 kr /st

Förrätter

Vitlöksbröd
Grillat vitlöksbröd med aioli.
55 kr

Fiskmagasinets fisk-och skaldjurssoppa
Krämig saffransdoftande fisk & skaldjurssoppa gjord på torsk,
lax, räkor, kräftstjärtar och serveras med aioli.
110 kr

Löjrom
Löjrom på en råraka smaksatt med västerbottenost,
picklad rödlök och vispad crème fraiche.
185 kr

Kantarelltoast
Krämig kantarelltoast serveras på ett danskt rågbröd tillsammans
med knaperstekt rökt sidfläsk, sveciaost och gräslök.
135 kr

Laxrygg
Bara den bästa biten av Laxfilén marinerar vi i porteröl och serverar tillsammans med
forellrom, rökt majonnäs, surdegschips och salladslökspuré.
165 kr

Havskräftor
Vitlöksgratinerade havskräftor tillsammans med tomatconsommé och grillat surdegsbröd.
185 Kr

Räkor
Nordsjöräkor serveras med grillat bröd och aioli.
145 kr

Skaldjur
Följande färska skaldjur finns efter tillgång och gällande dagspris!
Serveras var för sig och med grillat bröd och aioli.
Hummer, Krabba, Havskräftor, Ostron, Räkor, Rökta räkor.

Varmrätter

Fiskmagasinets skaldjurssoppa
Krämig saffransdoftande fisk & skaldjurssoppa gjord på torsk,
lax, räkor, kräftstjärtar och serveras med aioli.
175 kr

Rödtunga
Ugnsbakad rödtunga gratinerad med Västerbottenost,
skaldjurssås, friterad grönkål serveras med mandelpotatispuré.
265 kr

Torskrygg
Pocherad Torskrygg med vitvinsstuvad spetskål,
räkor och smörstekta kantareller samt kokt potatis
285 kr

Blåmusslor
Gräddigt vinkokta musslor serveras med aioli och pommes frites. ”Moules frites”.
185 kr

Risotto
Karl-Johansvamprisotto serveras med
grillade jätteräkor på spett och parmesancrunch.
245 kr

Skaldjursplateau
1/2 hummer, havskräftor, räkor, rökta räkor, musslor, 3 såser och grillat bröd.
395 kr /pers

Ryggbiff
Grillad ryggbiff serveras med rotselleripuré smörstekta kantareller,
skysås, confiterad tomat och hasselbackspotatis.
285 kr

För barnen 65 kr
Köttbullar med gräddsås.
Pasta Bolognese.
Pannkakor med sylt & grädde

Desserter

Mörk chokladmousse
Serveras med vaniljmarinerade körsbär och körsbärssås.
85 kr

Dagens Sorbet
Serveras med färska bär.
65 kr

Crème Brûlée
Serveras med hjortronkompott.
110 kr

Saltlakritsglass
Serveras med lemon curd och blåbärskonfektyr.
75 kr

Tiramisu
Klassisk tiramisu på Savoiardikex, mascarpone och amaretto.
95 kr

Chokladtryffel
55 kr